Sønderborg-virksomhed, der opererer inden for IT og løsninger til intelligent administration skifter navn og udvider ejerkredsen. Ønsket er at styrke virksomhedens brand, øge fokus på tre forretningsområder og investere i fremtidig vækst.

Den 1. december 2018 får Sønderborg-virksomheden Maack IT nyt navn, nemlig Maacks. Udviklingen er gået stærkt, og det nye navn afspejler, at virksomheden har udviklet sig fra udelukkende at levere IT-support til også at udvikle intelligente softwaresystemer, og senest egenudviklede sensorer til affaldscontainere.

Udvider ejerkredsen med erfaren profil
Direktionen i Maacks ApS udgøres af Esben Maack Brandt og Hans Christian Pedersen. Esben har det operationelle ansvar for salg, IT, support og kvalitet, mens Hans er administrerende direktør med ansvar for finans, HR, udvikling og produktion.

Maacks ApS ejes af Esben Maack Brandt, den hidtidige ejer, og Hans Christian Pedersen, der er ny medejer. Hans Christian Pedersen har mange års erfaring inden for udvikling af software og elektronik, og han kommer senest fra et job som vice president for Delfi Group i Hongkong.

IT, udvikling og waste management
Maacks vil fremover fokusere på tre områder, nemlig IT, udvikling af kundespecifik software/hardware og løsninger til Waste Management-området, der omfatter PickUp-softwaren til administration og styring i affaldsselskaber.

Specielt PickUp-softwaren, der blev introduceret for fire år siden, er blevet en stor succes. I dag bruger mere end 1,5 million danske borgere genbrugsstationer, der administreres med løsninger fra Maacks. Løsningen udvides nu med intelligente sensorer til containere, som automatisk melder, når de skal tømmes.

– Vi investerer en del i udvikling af nye produkter og medarbejdere, og vi forventer, at virksomheden vokser pænt de kommende år, siger Esben Maack Brandt og Hans Christian Pedersen.

I forbindelse med det nye navn har virksomheden fået ny identitet, herunder en ny hjemmeside: www.maacks.com.

Om Maacks
Maacks har i dag 11 ansatte og antallet forventes at stige til 15 i løbet af det næste år. Virksomheden ligger i Sønderborg og blev grundlagt af Esben Maack Brandt i 2007. Kunderne er små og mellemstore virksomheder, som har brug for en fleksibel IT-partner, og som kan lave kundespecifik software. Kundekredsen tæller også en række af landets affaldsselskaber.

Yderligere informationer
Esben Maack Brandt, CSO
Mobil +45 4243 6006
emb@maacks.com

Hans Christian Pedersen, CEO
Mobil +45 2215 9624
hcp@maacks.com

Maacks ApS
Ellegårdvej 25 C, 6400 Sønderborg
www.maacks.com